Ladi Dadi Sets Sail boat party


Venue: Loungeklipper Umoja

Location: Monnickendam

Date: sep 25 to aug 25

Length: 17:00 – 22:00

Ticket Price: €60


25 / sep / 2021

Ladi Dadi Sets Sail: Op Zaterdag in plaats van Vrijdag!

Met een selecte groep gaan wij een grootse dag beleven.
Oorspronkelijk was het plan om op vrijdag de 24e uit te varen maar als snel volgde er prive reacties: “waarom op vrijdag en niet op zaterdag” en ook “het weer” kwam een aantal keer ter sprake.

Wij hebben nu een prachtig concept ontwikkelt voor jullie. Dit veegt meteen de bezwaren en de vragen (die ons zelf ook bezig hielden) allemaal van tafel. Namelijk: Op zaterdag 25 september ’21 gaan wij varen op de boot de LoungeKlipper! Wij zijn er zelf geweest en de sfeer die de boot heeft is bijna niet te omschrijven. Het is een prachtige boot die exclusiviteit en een buitengewone versterking van onze Ladi Dadi beleving zal zijn. . De LoungeKlipper doet zijn naam eer aan naast lekker te kunnen dansen en helemaal opgaan op de lekkere tunes van onze Dj’s, zijn er ook mogelijkheden om lekker loungend te genieten van het feest op het water. Wat voor weer het ook wordt, wij gaan 99,9 procent zeker varen zo verzekerde de schipper ons. Mocht het weer toch wat minder zijn, worden daar voorzorgsmaatregelen voor getroffen dus daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken.
Varen op het IJsselmeer op de bekende LoungeKlipper. Je ziet de zon onder gaan onder het genot van een drankje dansend op de lekkerste classics van het Ladi Dadi DJ Team.

Het dek van het schip is onze club en omdat we gaan zeilen gelden er anderen voorwaarden.
Datum: zaterdag 25 september
Aanvang zeil tocht: 17:00 tot 22:00 uur

Locatie: Marina Monnickendam
Adres: Jachthaven 1, 1141 AV Monnickendam

Entree: € 60,- (excl. service kosten)
Tickets zijn vrijdag 3 september vanaf 18:00 uur te bestellen via de ticket link hieronder of via www.ladidadi.nl