SOUL SONIC

 

Het Coolste black music concept feest van het noorden ,   home of Soul, Disco, Funk and Oldscool Hip Hop.Check en like ook onze Soul Sonic Community op Facebook of volg ons op Instagram voor de laatste updates….

Soul Sonic Outdoor is een minifestival waar Soul, Funk, Disco, HipHop en R&B classics centraal staan. Geen harde house maar lekker, onder het genot van good food & good drinks, ontspannen genieten. Leg met je bootje aan of wandel er vanuit de stad naar toe.

Op de 1e zondag in de Sneekweek vanaf een uur of twee tot de ondergaande zon zal Soul Sonic Outdoor haar van haar beste kant laten zien.

Enjoy the good life!


Ook in de Club  warmen de DJ’s je op met nummers uit de gouden jaren van de Soul, Funk en Disco en werken swingend naar de heetste R&B en Hip Hop ooit. Daar tussendoor grijpen ze naar hedendaagse nummers die hier perfect tussen passen.

So put your dancing shoe’s on, grab your most funky outfit and come on down!

Upcoming Soul Sonic Events

You don't have any upcoming events.

1 month ago

Soul Sonic

Friend of Soul Soundcheck @ Hetlab ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soul Sonic

De band en de Deejays zijn er klaar voor. Soul Sonic is los ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soul Sonic

Aankomende zaterdag in Het Straight A's Lab te Sneek. Soul Sonic met live Friends of Soul, DJ Knowledge en DJ Cold Crush. Het wordt weer lekker drinken, dansen en genieten.

Voor meer info ga je naar www.facebook.com/events/287568145452179/

Zet je zelf op aanwezig, nodig je vrienden uit, deel dit filmpje en maak kans op een lekkere fles bubbels.
... See MoreSee Less

View on Facebook