SOUL SONIC

 

Het Coolste black music concept feest van het noorden ,   home of Soul, Disco, Funk and Oldscool Hip Hop.Check en like ook onze Soul Sonic Community op Facebook of volg ons op Instagram voor de laatste updates….

Soul Sonic Outdoor is een minifestival waar Soul, Funk, Disco, HipHop en R&B classics centraal staan. Geen harde house maar lekker, onder het genot van good food & good drinks, ontspannen genieten. Leg met je bootje aan of wandel er vanuit de stad naar toe.

Op de 1e zondag in de Sneekweek vanaf een uur of twee tot de ondergaande zon zal Soul Sonic Outdoor haar van haar beste kant laten zien.

Enjoy the good life!


Ook in de Club  warmen de DJ’s je op met nummers uit de gouden jaren van de Soul, Funk en Disco en werken swingend naar de heetste R&B en Hip Hop ooit. Daar tussendoor grijpen ze naar hedendaagse nummers die hier perfect tussen passen.

So put your dancing shoe’s on, grab your most funky outfit and come on down!

Upcoming Soul Sonic Events

You don't have any upcoming events.

8 months ago

Soul Sonic

De Sneekweek ligt achter ons, de zon is weg en de vakantie is al bijna weer voorbij. Maar gelukkig hebben we hier de foto's van Soul Sonic Ouddoor 2018. Nog even lekker nagenieten van een geweldige dag.

Foto's: Chantal Bruinsma en Carola Groenhuijzen
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Soul Sonic

Soud check Soundboxx, we hebben er zin in. Tot zo. ... See MoreSee Less

View on Facebook