Soul Sonic City


Venue: Stadsplein Wijde noorderhorne

Location: Sneek, Nederland

Date: aug 04 to aug 05

Length: 14:00 – 1:00


Zondag 4 augustus tijdens de Sneekweek is de vijfde editie van Soul Sonic Outdoor. Dit minifestival, welke dit jaar onder de naam Soul Sonic City gehouden zal worden op Stadsplein de Wijde Noorderhorne , is de ideale gelegenheid om bij te komen van de eerste stapavonden.

Het Stadsplein dat bekend staat om zijn talrijke hoogwaardige restaurants, zal omworden getoverd tot een spetterend en gezellig festival terrein. met diverse lekker tentjes om te eten en te drinken.

Het evenement is net als voorgaande jaren kindvriendelijk en daardoor ideaal voor gezinnen en complete families. Onder het genot van een hapje en een drankje danst men vanaf 14:00 tot na middernacht, op de zwoele soul, funk, disco en old school HipHop gedraaid door het Soul Sonic DJ Team. En na het succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar de muzikale beleving vergroten door live muziek.

Soul Sonic is een evenement dat boven alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor iedereen. De muziek, de beleving en het vermaak voor de kinderen zorgen voor een perfecte lazy sunday.

Aanvang: 14:00 uur
Entree: Gratis