Music by Color


Venue: Het LAB

Location: SNEEK, Nederland

Date: mei 11 to mei 11

Length: 21:30 – 3:00


Music by Color is het nieuwe spectaculaire experimentele feestconcept van Het Straight A’s Lab. Het combineert vier muziekstijlen met kleur en tijd waardoor er een genoeg afwisseling is voor een groot publiek.

De DJ heeft vier muziekstijlen gekozen die hij als beste kan presenteren, de organisatie heeft voor elke muziekstijl een kleur gekozen. Elk uur zullen de vier muziekstijlen een kwartier voorbij komen, ter herkenning zal de gehele dansvloer in die kleur verlichten.

Het publiek zal dus elk uur alle vier gekozen muziekstijlen en zijn kleur voorbij horen en zien komen. Naast dat dit een nieuwe beleving is voor het publiek zal dit ook een leuke uitdaging zijn voor de betreffende DJ. Hij moet scherp blijven en de tijd goed in de gaten houden zonder zijn focus te verliezen om de dansvloer gezellig en vol te houden.

De DJ die de spits zal afbijten is: DJ Teknix en zijn gekozen muziekstijlen zijn: House, Moombahton, 90 classics en R&B/Hip Hop. Kortom een hele brede en veelzijdige set zal elk uur te horen zijn.

KOM VROEG WANT WE BEGINNEN AL OM 21:30 UUR
Entree is gratis