MOP – Het Bolwerk Sneek


Venue: Het Bolwerk

Location: Sneek, Nederland

Date: feb 18 to feb 19

Length: 20:00 – 1:00


NIEUW BEVESTIGD: De Amerikaanse hip hop legende M.O.P. komt voor het eerst naar Noord Nederland!

Als je denkt dat het optreden van KRS-One op 4 maart bijzonder is, dan doen we er bij deze nog even een flinke schep bovenop. Het Bolwerk en het 15-jarige Straight A’s Entertainment gaan de samenwerking weer aan, dit keer komt de Mash-Out Posse op zaterdag 18 februari naar het Bolwerk! Tickets zijn vandaag vanaf 18:00 in de verkoop, zorg dat je op tijd bent!

Het hiphopduo uit Brooklyn, NY, ontleent hun naam aan de lokale straatbende waar ze ooit hun ‘carrière’ begonnen. Hun eerste release, ‘How About Some Hardcore?’, stond op de soundtrack van House Party 3 en werd een underground hit. Grotere bekendheid kwam pas bij release van het vierde album ‘Warriorz’ in 2000. De twee singles van het album, ‘Ante Up’ en ‘Cold As Ice’, kregen uitgebreide airplay. Nog meer commercieel succes kwam met een contract met Roc-A-Fella Records, het label van Damon Dash en Jay-Z – en een guest appearance op het album van laatstgenoemde. In 2005 tekende M.O.P. een contract bij 50 Cent’s G-Unit Records. Op het album ‘Yearly Physical’ staan bijdragen van een hele rits grootheden: Talib Kweli, Young Buck, 50 Cent, Lloyd Banks, Dr. Dre, Kanye West, Lil Scrappy, Bun B, Busta Rhymes, Mobb Deep, Madball, and Ill Bill.
Dit is een exclusieve show van deze grootheden voor het Noorden van Nederland, dus zorg dat je op tijd je tickets in huis haalt! Ante Up!