Ladi Dadi (Juni 2016)


Venue: CLUB 1841

Location: Sneek, Nederland

Date: jun 10 to jun 11

Length: 23:00 – 3:30


10 / jun / 2016

LADI DADI we like to party

Altijd al liefhebber geweest vanaf Grandmaster Flash, Run DMC en Yo MTV Raps? Stond je te dansen en te sjansen op hits van Ginuwine, Jodeci en Toni braxton? En weet je nog hoe je stond te springen op “Jump around” van House of Pain en “Jump” van Kris Kross?

Ladi Dadi is back, with a brand new vision: de perfecte HipHop en R&B mix. Commerciële en underground hits vanuit het heden en verleden. Alle generaties komen Kriss Kross voorbij.

Wat dacht je van Eminem, of was Jay Z misschien meer jouw held. Alle teksten kon je mee rappen en Beyonce is voor jou en je single lady’s een rolmodel. Voor wie koos jij in de vete tussen de East- en Westcoast, was je een Biggie of Pac aanhanger?

Kortom, vind jij dat de jaren 90 de gouden tijd was van de Hip Hop? Of ben je van rap muziek gaan houden na het horen van NL rap artiesten als Opgezwolle, Winne, Hef en Adje? Misschien ben je nog jong en leef je de toekomst met tracks van Broederliefde, Sevn Alias en Jonna Fraser. Het maakt niet uit, Ladi Dadi zorgt dat het allemaal voorbij komt, want wij zijn niet het doorsnee urban feest, wij zijn meer dan dat:

Wij zijn Ladi Dadi, uniek, vernieuwend en origineel en dat maakt het verschil!

10 Juni as te gast

– DJ Teknix (Club Red / Remind/Classic)

– Dan Daniels (Prins / Lekker Outdoor / Shooters)

vergezeld door Ladi Dadi crew members

– DJ DNS (Shit is Bangin’ / Break your Neck)

– Ecoma MC (Straight A’s / Soul Sonic)

Dit wil je niet missen!

Entree: € 5,-