Good Times Het Bolwerk Sneek


Venue: Het Bolwerk

Location: sneek, nederland

Date: okt 28 to okt 29

Length: 21:00 – 2:00

Ticket Price: €17.50


DJ Jean en King Bee bij Good Times in Het Bolwerk

DJ Jean en rapgroep King Bee zijn speciale gasten tijdens Good Times in Het Bolwerk op vrijdag 28 oktober. Ze passen precies bij het feest wat zich richt op stappers uit de jaren 80, 90 en 00. Naast deze acts wordt het muziek door het DJ team van Good Times bestaande uit DJ DNS, DJ Dan Daniels en MC Bedeac.

King Bee, bestaande uit All Star Fresh, Bc Boy and MC Pryme, werd in 1990 in 1 klap bekend met hun classic “Back by dope demand” gevolgd door de hit “Must bee the music” deze nummers kwamen terecht in diverse hitlijsten verspreid over de hele wereld. Het maakte deze jongens meteen wereldwijd bekend. De band ontving de Stanton DJ Award en de Edison voor de beste nieuwe Hip Hop/Dance act in 1991. Op hun Debuut album “Royal Jelly” welke uitkwam in in dat zelfde jaar stonden naast deze hits ook nummers op met diverse  andere artiesten waaronder the Ultramagnetic MC’s.

DJ Jean is een van de bekendste house DJ’s van Nederland en misschien wel de eerste DJ die de sterrenstatus bereikte. Als DJ van de bekende Amsterdamse club iT en grote hits als “The Launch” and “Every Single Day” zette hij zichzelf eind jaren 90 op de kaart. Sinds dien is hij een van de meest geboekte DJ’s van Nederland en produceerde hij meer dan 30 verzamel CD’s. Vanaf 2013 werk hij samen met DJ Maron Hillen. Samen hebben ze al meer dan 300 shows gedaan in clubs en festivals als Tomorrowland en Dutch Valley.

Good Times neemt je mee terug naar onze stapperstijd in de Sneeker Pan, Close Up en de Paenuts. Dat waren nog eens goede tijden!

Van o.a. Eurodance, Nederpop, top 40 hits, house, R&B/Hip Hop classics, guilty pleasures, alles komt voorbij. Denk aan artiesten als, 2 unlimited, Wham, Doe Maar, Withney Houston, Bon Jovi, Run DMC, The Spice Girls, Bob Marley, enz, enz!

Hier wil je toch bij zijn!!

Datum: vrijdag 28 oktober
Locatie: Poppodium Het Bolwerk
Adres: Kerkgracht 8, Sneek
Tijd: 21:00 uur tot 02:00 uur

Entree:
Voorverkoop tickets: € 17,50
Aan de deur: € 20,-

Tickets zijn verkrijgbaar via www.hetbolwerk.nl