GET LIT – Jonna Fraser – DJ Puri – DJ Kina – Ecoma MC


Venue: Poppodium Het Bolwerk

Location: Sneek, Nederland

Date: sep 30 to okt 01

Length: 21:00 – 1:00

Ticket Price: €9


Get Lit,  het nieuwe platform waar Urban en Hip Hop bij elkaar komen, waar jong en oud kunnen genieten van de diversiteit van beide muziekstromen.

Maar wat Get Lit zo bijzonder maakt is dat we een crossover maken met live artiesten, voorprogramma’s en DJ’s die zowel individueel als b2b kunnen draaien. Het is dan ook niet een standaard concert avond of clubavond maar meer het beste van beide werelden. 30 september lanceren we onze eerste Get Lit event in het Bolwerk met “Jonna Fraser” bekend van: Do or die. En twee super getalenteerde dj’s (DJ Puri en DJ Kina) die deze avond ondersteunen door Urban en Hip Hop te combineren voor en na de live performance. En wat ook zeker niet mag ontbreken op zo’n avond is onze host/mc Ecoma die de avond aan elkaar vastknoopt.

Voor Get Lit is Straight A’s Entertainment een samenwerking met het kleding merk TAKNO aangegaan. Het kleding merk dan immens populair begint te worden in de jongere scene is de perfecte partner om Get Lit in de juiste schijnwerpers te zetten.

Jonathan Fraser is opgegroeid in Zaandam Zuid en op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop. Sindsdien is het zijn uitlaatklep. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten. Eind 2014 bracht Jonna zijn debuut EP uit genaamd “Maatje 45” . Hij maakte samen met onder andere Lil Kleine en Ronnie Flex deel uit van New Wave waarmee ze in 2015 een gouden plaat en de Popprijs mee binnen sleepte. Hij tekende bij Noah’s Ark en dropte hij zijn eerste single en video “Hoop Ellende” met labelgenoot Hef. Sindsdien is hij niet meer weg te denken in de Nederlandse Club/HipHop scene. Met meer dan een miljoen views op YouTube en streams op spotify kan je zeggen dat deze man een groot talend is. Zijn laatste grote wapenfeit is toch wel “Do or Die” met Broederliefde waarmee hij de 17e positie behaalde in de top 40.