DJ DNS


DJ DNS is een doorgewinterde DJ en ziet zijn draaitafel als muziekinstrument. Hij tovert hiermee (live!) fantastische mash-ups, tricks en scratches tevoorschijn waar iedereen niet over raakt uitgepraat. In het begin van zijn carrière richtte hij zich vooral op hiphop maar door zijn skills en zijn brede smaak van muziek (van HipHop, R&B, Trap, Moombahton, Eclectic tot de echte classics) werd hij veel gevraagd voor feesten en festivals als Mystery Land, Extrema, Paaspop, Solar, Sneakerz, Ex Porn Star. DJ DNS is 3x Nederlands DJbattle kampioen en vertegenwoordigde Nederland op de nieuwe wereldwijde competitie Redbull Thre3style World Finals in Chicago. Hij werkt samen met artiesten als Diggy Dex en Typhoon en wordt door menig collega gezien als een van de meest vaardige DJ achter de draaitafels. Doordat DJ DNS live draait ontstaat er een verrassende mix en kan hij direct inspelen op wat er op de dansvloer gebeurd.

Momenteel is hij veel te vinden in het clubcircuit waar hij opvalt door zijn Magic on the turntables. You name it and he will spin it in the best way possible. Kortom, DJ DNS in the house voorspelt een zinderende set waar men nog lang over napraat!

http://www.dj-dns.net/

Facebook Feed

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException Subcode: 460