DJ Cold Crush


Op jonge leeftijd was Jelte Zeilstra (aka Cold Crush) al bezig met muziek. Vooral het (re)mixen had een grote aantrekkingskracht op hem, met als grote inspiratie bron Ben Liebrand en de Bond van Doorstarters in de Soul Show.

Muziek was belangrijk, of het nu Soul, Funk, Disco, Jazz of Rock was maakte niet uit. De opkomst van HipHop gaf Cold Crush extra inspiratie. Op muzikaal gebied maar ook als DJ. Met het maken van kleine remixes/beats, richtte hij de aandacht op zichzelf in de locale HipHop scene. Dit resulteerde  in diverse samenwerkingen met lokale HipHop groepen.

Later werd hij onderdeel van EDM productieteam “Brothers of Anomolies”, waarmee hij een nummer 1 hit in Japan scoorde. Ook werkten ze samen met de  Bogerman Bigband. Hieruit kwam de “Jazz on da Beats” tour voort, een combinatie van de Bigband, live EDM, HipHop en scratches.

Sinds 2000 werkt Cold Crush veel samen met DJ Knowledge van Swotteam aan diverse muzikale producties. Lokaal is hij erg actief als producer en DJ voor o.a. MC Trase , Elgee da Enforcer en P-Double.

Vanaf 2013 is hij ook onderdeel van het Straight A’s Team, waar hij met diverse activiteiten ondersteuning bied…..

https://soundcloud.com/djcoldcrush

Facebook Feed

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException Subcode: 460